Avokádový olej 250 ml

 

100% avokádový olej bez konzervačních látek pro použítí do potravin a kosmetických přípravků

Dostupnost Skladem
119 Kč    
Kód produktu 82
Kategorie Rostlinné oleje
 

Avokádový olej (Persea gratissima) pochází ze Střední a Jižní Ameriky. Používá se jak do potravin, tak do kosmetiky. Obsahuje vysoké množství minerálů, proteinů, nenasycených mastných kyselin a antioxidantů, které napomáhají regeneraci pokožky při spálení na slunci, napomáhá obnově buněk, vyživuje a hydratuje pleť. Používá se do výrobků, které napomáhají při kožních onemocněních, ekzémech, lupénce a akné. Je vhodný pro všechny typy pleti. Je také vhodný do vlasové kosmetiky, chrání vlasy před vysušením, lámavostí a slunečním zářením - má přirozený UV faktor. Avokádový olej se také používá v kombinaci s jinými oleji do masážních olejů a nejrůznějších kosmetických mlék a krémů.

Skladujte v řádně uzavřených obalech bez přístupu vzduchu na suchém a chladném místě do 15°C, chráňte před přímým slunečním zářením. Díky slunečnímu záření může dojít ke změně barvy.